Рецепт улюбленого салату бабусі: три інгредієнти — і страва готова

Читать на русском
Автор
42326
Улюблений бабусин салат — з картоплею та грибами
Улюблений бабусин салат — з картоплею та грибами. Фото shuba.life

Приготувати ситну та смачну страву за пару хвилин легко

Обожнюєте гриби і часто використовуєте їх у своєму раціоні? Якщо хочете готувати все більше і більше оригінальних страв із цим продуктом, тоді рецепт цього салату для вас. Саме таку страву любили наші бабусі за її простоту та смак.

Простий салат з картоплею та грибами можна готувати і на свято, і щодня. Для цього салату Shuba радить вибрати маленькі мариновані печериці — вони виглядають естетичнішими і їх не доведеться розрізати на багато шматочків.

Як приготувати салат з картоплею та грибами

Інгредієнти на 4 порції:

  • картопля — 3 шт.;
  • мариновані гриби — 100 г;
  • огірки солоні — 2 шт.;
  • зелень, сіль, чорний перець — за смаком;
  • рослинна олія — за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю добре вимийте від бруду і складіть у каструлю. Залийте водою і відваріть в мундирі до готовності — це займе 20 хвилин.
  2. Зварену картоплю повністю остудіть, очистьте і наріжте невеликими кубиками. Огірок наріжте кубиками. Змішайте овочі в миску.
  3. Додайте в миску нарізані мариновані гриби та зелень до свого смаку. Налийте олію, додайте сіль і перець і перемішайте. Салат готовий, смачного вам.

До речі, очистити печериці просто. Завдяки одному трюку, ви можете зробити це за секунди.