Незвичайне блюдо за маминим рецептом: як приготувати бублики з фаршем
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Такі бублики з фаршем родом із дитинства](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/65/22fdebdb-3dadceae33ccf304cb2cca4bcd65d65c.jpg?v=3908_1)
Ця страва змусить вас поностальгувати
Улюблена страва, знайома нам з дитинства, — бублики з фаршем. Вони вигадані у 1990-х, коли на магазинних полицях можна було знайти хіба що порожнечу. І навіть тоді хазяйки примудрялися створити ситні та смачні страви з нічого.
Бублики з фаршем за рецептом Shuba – чудова ідея для домашнього свята. Готувати їх легко, смак викликає у пам’яті приємні спогади, а вигляд нікого не залишить байдужим.
Як приготувати бублики з фаршем
Інгредієнти на 4 порції:
- бублики — 150 г;
- молоко — 1 мл;
- м’ясний фарш — 200 г;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- яйця — 1 шт.;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
- олія соняшникова — 20 мл.
Спосіб приготування:
- Бублики викладіть у глибоку миску та залийте теплим молоком. Залишіть їх приблизно на 15-20 хвилин, час від часу перевертаючи, щоб вони не розмокли. Викладіть бублики на паперовий рушник, щоб видалити зайву вологу.
- Цибулю очистьте, помийте і дрібно наріжте. Покладіть його у м’ясний фарш.
- Вбийте у фарш яйце. Посоліть і поперчіть. Добре перемішайте фарш, доки він не стане однорідним.
- Деко змастіть маслом, викладіть бублики на відстані один від одного. В отвори викладіть по 1 ч. л. фаршу. Відправте лист в попередньо розігріту до 180 ° C духовку на 25-30 хвилин.
З фаршем можна ще приготувати чудові клубочки. Впевнені, що ці страви стануть постійними на столі.