Феєрія смаку за півгодини: готуємо кабачково-курячі оладки

Читать на русском
Автор
Просто, швидко та вітамінно
Просто, швидко та вітамінно. Фото shuba.life

Просто, швидко та вітамінно

Страви з кабачків напрочуд різноманітні. Попри те, що він не має яскраво вираженого смаку, страви з кабачками користуються великою популярністю. Рецепти з кабачками є на будь-який смак: їх солять і маринують, смажать та тушкують. Пікантні закуски, супи, оладки, рагу, салати – ось неповний перелік того, що можна приготувати з кабачків.

Сьогодні ми приготуємо кабачково-курячі оладки за рецептом Shuba — це легка страва з простим смаком, яка сподобається всій родині. Кабачки додаються сирими та не потребують попереднього приготування, тому страва буде готова через 30 хвилин. Все, що вам потрібно зробити, — це пропустити філе через м’ясорубку і змішати фарш з іншими інгредієнтами. За короткий час і без особливих зусиль ви отримаєте м’які та ніжні кабачково-курячі оладки.

Як приготувати кабачково-курячі оладки.

Інгредієнти на 4 порції:

  • куряче філе — 500 г;
  • кабачок — 1 шт.;
  • часник — 2 зубчики;
  • яйця — 1 шт.;
  • борошно пшеничне — 30 г;
  • сіль, перець чорний мелений, зелень — на смак;
  • олія соняшникова — 60 г.

Спосіб приготування:

  1. Філе помийте, наріжте шматками та пропустіть через м’ясорубку. Кабачок помийте, обсушіть і натріть на середню тертку. Відіжміть з кабачкової маси сік. Часник очистьте і натріть на тертку.
  2. З’єднайте фарш, кабачок, часник, додайте яйце, борошно, сіль, перець, подрібнену зелень і добре вимішайте масу.
  3. Розігрійте сковороду з олією, ложкою викладайте на неї масу у формі оладок. Смажте до золотистого кольору по 4 хвилини з кожного боку. Подавайте готові оладки гарячими.

Раніше "Телеграф" ділився секретом великого врожаю кабачків. Для цього поруч із ними потрібно посадити три рослини.