Два інгредієнти – і вам знесе голову: рецепт запеченого сиру
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1499
![Запечений сир у фарші — найкраща закуска](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/5/ab/5a01db06-e947a367bc02e2063f642e56c3815ab5.jpg?v=4084_1)
Проста страва без зайвої метушні
Ви б хотіли рецепт незвичайної закуски? Якщо в холодильнику є сир, вважайте, найсмачніша страва готова.
Сир у фарші смачний і сам собою, але слід додати до нього соус, як ви втратите голову. Запечений у фарші сир за рецептом Shuba — це найвдаліше поєднання, що підходить до домашньої вечірки будь-якого формату. Апетитні кульки в хрумкому паніруванні — просто, універсально, смачно!
Як приготувати сир, запечений у фарші
Інгредієнти на 4 порції:
- курячий фарш — 400 г;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- яйця — 1 шт.;
- сир твердий — 150 г;
- сіль, перець чорний мелений, зелень — на смак;
- панірувальні сухарі — 100 г.
Спосіб приготування:
- Цибулю очистьте і натріть на тертку, помийте зелень і подрібніть. Додайте у фарш цибулю, зелень, яйце, сіль, перець і ретельно перемішайте.
- Наріжте сир брусочками. З фаршу зробіть коржики, посередині кладіть брусочки сиру. Краї фаршу з’єднайте та защипайте. Обваляйте вироби в панірувальних сухарях і викладіть на застелений пергаментом лист.
- Помістіть духовку в розігріту до 180°C на 30 хвилин. Подавайте страву гарячим з улюбленим соусом.
До речі, чудову заправку можна приготувати із грибів. Витончений м’який смак заправки підкреслить смак страви, але для її приготування вам знадобиться зовсім небагато продуктів.