Підлива перетворить котлети на ресторанну страву: рецепт, який запитають усі

Читать на русском
Автор
36658
Таку сметанно-цибулеву підливу зметуть моментально
Таку сметанно-цибулеву підливу зметуть моментально. Фото shkola-zhyttia.com.ua

Приготувати ідеальний обід — просто

Багато хто з нас дуже любить ароматні, ніжні та смачні котлети. Але якщо подати їх не тільки з гарніром, але і з підливою, вийде просто неймовірна страва.

Ароматна та апетитна сметанно-цибулева підлива за рецептом Pixelinform відмінно підійде не тільки до м’ясних або овочевих котлет, але і страв з риби або курки. Якщо ж вона здається трохи банальною, рекомендуємо додати трохи міцного бульйону, білого вина або грибного настою.

Як приготувати сметанно-цибулеву підливу до котлет.

Інгредієнти:

  • солодка паприка мелена – 5 г;
  • біла цибуля салатна – 450 г;
  • питна вода – 240 мл;
  • просіяне борошно пшеничне – 40 г;
  • солодке вершкове масло розм’якшене – 60 г;
  • тертий мускатний горіх – 4 г;
  • сіль морська – на свій смак;
  • густа сметана – 140 мл;
  • крупномолений чорний перець – 5 г.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю почистити та промити холодною водою, порізати. Перекласти овочі в глибоку сковороду і кілька хвилин обсмажувати у вершковому маслі до прозорості.
  2. Додати борошно, спеції, ретельно перемішати інгредієнти, посолити та обсмажувати протягом 2 хвилин.
  3. Влити сметану, додати воду і перемішати сметанно-цибулеву підливу.
  4. Тушкувати підливу протягом 3 хвилин, злегка остудити та подавати з соковитими м’ясними котлетами.

Ваші улюблені котлети можуть бути ще кращими, якщо додати туди один інгредієнт. Він істотно змінить смак страв на краще.