Три інгредієнти — і страва готова: рецепт намазки, яка завжди буде у вас вдома

Читать на русском
Автор
Незвичайна закуска із сала з редисом
Незвичайна закуска із сала з редисом. Фото shuba.life

Швидка, ситна та пікантна закуска

Закуски — це універсальне кулінарне рішення, яке допоможе вам пригостити близьких чи гостей чимось смачним ще до основної страви. Закуски бувають на усякий смак, адже будь-яка страва може виконати функцію закуски.

Сьогодні за рецептом Shuba ми приготуємо намазку з редису та сала – дуже просту та швидку у приготуванні закуску. Вона має сильний і типовий смак сала, який посилюється свіжою і трохи гострою ноткою редиски. — ви такого точно не куштували. Бутерброди з намазкою з редису та сала чудові у свіжому вигляді, тому не зволікайте, а готуйте і швидко їжте.

Як приготувати намазку з редису та сала

Інгредієнти на 4 порції:

  • редиска — 8 шт.;
  • редис, листя – 300 г;
  • сало — 100 г;
  • часник, зубчики — 3 шт.;
  • зелень — 20 г;
  • кунжут — 20 г;
  • французький багет — 1 шт.;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Редиску, листя та зелень добре промийте та обсушіть. Редиску наріжте шматочками, листя і зелень подрібніть. Сало наріжте шматочками. Часник очистьте та пропустіть через прес.
  2. Підготовлені інгредієнти покладіть у чашу блендера, посоліть, поперчіть та подрібніть до однорідної маси.
  3. Намажте шматочки багета приготовленою масою, посипте кунжутом, прикрасьте зеленню і подавайте до столу.

Таку намазку можна подавати з улюбленими грінками. Небагато часу — і ви вже насолоджуєтеся стравою.