Два інгредієнти додадуть супу пікантності: незвичайний рецепт першої страви

Читать на русском
Автор
Суп з імбиром та лимоном – чудовий варіант у літню спеку.
Суп з імбиром та лимоном – чудовий варіант у літню спеку.. Фото shuba.life

Зробіть першу страву більш цікавою на смак

Часто ми варимо супи довгого приготування зі свинини або яловичини. Курятина дає не менш ситний бульйон, але приготування займає менше часу.

Щоб додати родзинку першій страві, покладіть у нього лимон та імбир для смаку та неперевершеного аромату. Shuba стверджує, що такий суп стане більш пікантним.

Як приготувати курячий суп з імбиром

Інгредієнти на 4 порції:

  • цибуля жовта ріпчаста — 1 шт.;
  • корінь імбиру свіжий – 1 шт.;
  • лимон — 1 шт.;
  • рослинна олія — 1 ст. л.;
  • вода — 7 склянок;
  • курячі стегна — 2 шт.;
  • імбир мелений — 2 ч. л.;
  • гвоздика — 2 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • картопля 3 шт.;
  • часник мелений, сіль, чорний перець — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Наріжте цибулю невеликими шматочками. Корінь імбиру, картоплю та моркву очистьте від шкірки та наріжте кружальцями. Слайсами наріжте половинку лимона.
  2. Розігрійте у великій каструлі з товстим дном олію, покладіть імбир і цибулю, обсмажте 2-3 хвилини.
  3. Помийте курячі стегна та обсушіть паперовими рушниками. Зніміть шкіру та видаліть кістки.
  4. Покладіть у каструлю з цибулею курку, лимон, мелений імбир, картоплю та морквк. Залийте водою та доведіть до кипіння. Накрийте кришкою, зменште вогонь і готуйте 35 хвилин.

Наприкінці приготування додайте мелений часник. Вимкніть вогонь, розлийте суп по тарілках. За бажанням приправте зеленою цибулею, кропом або петрушкою.