Крем-суп, від якого не відмовляться ні діти, ні дорослі: рецепт із фруктами та морозивом
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Всього 20 хвилин — і смакота готова
У фруктових супів-пюре скандинавське походження і вони дуже популярні у цих країнах. Можливо, спочатку страва може здатися незвичайною, але ніжний смак переконає у винятковості такого десерту.
Суп-пюре з фруктами та морозивом за рецептом Shuba – це ідеальна страва не тільки для дітей, а й для дорослих. Для приготування такої смакоти краще вибирати свіжі та стиглі фрукти та ягоди, і тоді від такої вітамінної "бомби" дітей за вуха не відтягнеш. Приготувати такий суп-пюре легко, а всі ваші старання точно окупляться приємним смаком та поживною цінністю страви.
Як приготувати фруктовий суп-пюре з морозивом.
Інгредієнти на 4 порції:
- морозиво — 200 г;
- яблука — 1 шт.;
- груша — 1 шт.;
- ківі — 1 шт.;
- банан — 1 шт.;
- апельсин — 1 шт.;
- ягоди — 250 г;
- сік лимона — 2 ст. л.
Спосіб приготування:
- Яблуко та грушу промийте, очистьте від шкірки та серцевини та наріжте шматочками. Подрібніть їх у блендері, додайте лимонний сік і перемішайте.
- Банан очистьте і наріжте кружальцями. Малину помийте та обсушіть. З апельсинів вичавіть сік. У чашу блендера покладіть банан, ягоди, влийте апельсиновий сік і пюруйте.
- З’єднайте яблучно-грушеве та бананово-ягідне пюре, перемішайте і розкладіть у піали. У центр кожної покладіть шматочок морозива і прикрасьте ягодами.
До речі, морозиво можна також приготувати самостійно. Тим більше ви не витратите на нього багато грошей і сил.