Якщо складно вибрати, що приготувати на сніданок: рецепт гарячих бутербродів з омлетом, сиром та шинкою

Читать на русском
Автор
Гарячі бутерброди з омлетом, сиром та шинкою — ідеальний варіант для ситного сніданку
Гарячі бутерброди з омлетом, сиром та шинкою — ідеальний варіант для ситного сніданку. Фото shuba.life

Швидко та неймовірно смачно!

Якщо ви любите вранці довше поспати, то такі гарячі бутерброди з омлетом, сиром та шинкою саме для вас. Це смачна, тягуча та нескладна у приготуванні закуска, яка також ідеально підходить як самостійна страва.

Рецепт Shuba досить простий. Вам потрібно лише приготувати начинку з яєць, сиру та шинки, нафарширувати нею багет і запекти. Через півгодини ви подасте до столу оригінальну та смачну закуску, яку потрібно їсти лише гарячою.

Як приготувати гарячі бутерброди з омлетом, сиром та шинкою

Інгредієнти на 2 порції:

  • французький багет — 1 шт.;
  • яйця — 2 шт.;
  • молоко — 20 мл;
  • масло вершкове — 60 г;
  • сир твердий — 40 г;
  • шинка — 160 г;
  • сіль, перець чорний мелений — за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Яйця збийте із сіллю, перцем і молоком до однорідної маси. Нагрійте сковороду, змастіть маслом і вилийте в неї яєчну суміш. Смажте з одного боку, щоб омлет прихопився і вимкніть вогонь.
  2. Сир та шинку наріжте соломкою. Омлет перекладіть на дошку і наріжте неширокими смужками.
  3. Багет розріжте уздовж навпіл, але не до кінця. Розкрийте його як книгу і вийміть частину м’якішу. Змастіть усередині вершковим маслом.
  4. На нижню частину багета викладіть шматочки сиру, зверху покладіть омлет, але в нього шинку. Накрийте другою половиною багета і загорніть його у фольгу. Запікайте 10 хвилин при 180°C.

Правильно нарізати французький багет на такі бутерброди легко. Тим більше якщо знати нескладні лайфхаки від досвідчених кухарів.