Цей суп навіть не треба варити: незвичайний рецепт першої страви з огірками та йогуртом

Читать на русском
Автор
1908
Суп з огірками та йогуртам — чудовий варіант швидкого обіду
Суп з огірками та йогуртам — чудовий варіант швидкого обіду. Фото shuba.life

Перша страва без турбот та турбот

Один із способів перемогти літню спеку — холодна освіжаюча їжа. Огірок — найкращий овоч, який здатний подарувати цю свіжість.

З кількох інгредієнтів ви можете приготувати такий освіжаючий суп з огірками та йогуртом лише за 15 хвилин – його навіть не потрібно варити. Shuba пропонує доповнити рецепт ніжними травами, подвоїти прохолоду супу можна грецьким йогуртом, а збалансувати ці смаки можна лимонним соком, сіллю та білим перцем.

Як приготувати суп з огірками та йогуртом.

Інгредієнти на 4 порції:

  • кріп, пучок — 1 шт.;
  • шніт-цибуля — 1 шт.;
  • петрушка, пучок – 1 шт.;
  • огірок свіжий — 230 г;
  • лимон — 1 шт.;
  • грецький йогурт, 10% — 285 г;
  • часник, зубчики – 1 шт.;
  • олія оливкова Extra Virgin — 1/4 склянки;
  • тахіні — 2 ст. л.;
  • оцет рисовий — 1 ст. л.;
  • сіль, перець білий мелений — за смаком.

Інгредієнти:

  1. Наріжте кріп, цибулю та петрушку, покладіть у блендер.
  2. З огірків виберіть вологу середину ложкою, дрібно наріжте один огірок і покладіть в холодильник. Інші наріжте крупно і покладете в блендер.
  3. Додайте в блендер 2 столові ложки лимонного соку, часник, йогурт, оливкову олію, тахіні, сіль і перець. Збийте кремову текстуру і поставте в холодильник на 4 години.

Перед подачею додайте в суп рисовий оцет і перемішайте. Прикрасьте свіжою зеленню нарізаним огірком. Подавати можете зі свіжим хлібом.