За півгодини приготуєте, за хвилину з’їсте: рецепт гарячих бутербродів із простих інгредієнтів

Читать на русском
Автор
Ситні гарячі бутерброди
Ситні гарячі бутерброди. Фото shuba.life

Гарячі бутеброди ідеальні як закуска та як самостійна страва

Мабуть, неможливо знайти людину, яка не любила б гарячі бутерброди. Така страва – це чудовий сніданок, ідеальне рішення для вечері та просто паличка-виручалочка, якщо на порозі несподівано з’явилися гості.

Гарячі бутерброди з омлетом, сиром та шинкою за рецептом Shuba – це смачна, тягуча і проста у приготуванні закуска, яка також ідеально підходить як самостійна страва на сніданок, обід чи вечерю. Все, що вам потрібно зробити — це приготувати начинку з яєць, сиру та шинки, нафарширувати нею багет і запекти. Через півгодини ви подасте до столу оригінальну та смачну закуску, яку потрібно їсти лише гарячою.

Як приготувати гарячі бутерброди з омлетом, шинкою та сиром

Інгредієнти на 2 порції:

  • французький багет — 1 шт.;
  • яйця — 2 шт.;
  • молоко — 20 мл;
  • масло вершкове — 60 г;
  • сир твердий — 40 г;
  • шинка — 160 г;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Яйця збийте із сіллю, перцем і молоком до однорідної маси. Нагрійте сковороду, змастіть маслом і вилийте в неї яєчну суміш. Смажте з одного боку, щоб омлет прихопився і вимкніть вогонь.
  2. Сир та шинку наріжте соломкою. Омлет перекладіть на дошку і наріжте неширокими смужками.
  3. Багет розріжте уздовж навпіл, але не до кінця. Розкрийте його як книгу і вийміть частину м’якішу. Змастіть усередині вершковим маслом.
  4. На нижню частину багета викладіть шматочки сиру, зверху покладіть омлет, але в нього шинку. Накрийте другою половиною багета і загорніть його у фольгу. Запікайте 10 хвилин|мінути| при 180°C.

Раніше ми розповідали, як нарізають хліб пекарі. Ці хитрощі полегшать вам життя.