Неймовірна гаряча закуска без м’яса: рецепт швидкого грибного рулету
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2140
Гості будуть питати рецепт
Закуски до святкового столу — це завжди морока. Хочеться наготувати якомога більше, але і часу вони забирають немало. Якщо ви вже готували смачні конвертики з молодої капусти, зверніть увагу на цей рецепт грибного рулету.
Як начинка тут використані печериці, але можна використовувати будь-які інші гриби. Рецептом поділились на ProstoWay.
Інгредієнти:
- Печериці — 300 г
- Кабачки — 2 шт
- Кріп — пучок
- Яйця — 2 шт
- Борошно — 3-4 столові ложки
- Олія — для смаження
Спосіб приготування:
- Миємо гриби та ріжемо їх невеликими шматочками. Викладаємо на розігріту з олією сковорідку. Обсмажуємо на середньому вогні 5 хвилин. Додаємо сіль та сметану. Все перемішуємо і тушкуємо без кришки на середньому вогні.
- В глибоку тарілку натираємо кабачки. Присолюємо, залишаємо на 5 хв постояти і віджимаємо від зайвого соку. Додаємо яйця.
- Ріжемо кріп. Додаємо до кабачків, солимо, перчимо.
- Сюди ж висипаємо пшеничне борошно. Перемішуємо все до однорідної консистенції. Тісто виходить, як густа сметана.
- Деко застилаємо листом пергаменту. Виливаємо тісто, рівномірно розподіляємо. Ставимо деко в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
- Виймаємо корж і даємо йому до половини охолонути (щоб було комфортно брати в руки). Перекладаємо його на харчову плівку. Потім обережно знімаємо з нього пергамент.
- Далі викладаємо на запечене тісто обсмажені гриби. Посипаємо їх натертим сиром. Допомагаючи собі плівкою, загортаємо інгредієнти у щільний рулет.
- Кладемо в холодильник. Перед подачею звільняємо рулет від плівки, перекладаємо швом вниз у форму для запікання. Зверху викладаємо смужки твердого сиру. Ставимо у духовку на 5 хвилин, щоб сир розплавився.
Страва виходить неймовірно смачною. Можна навіть зробити її напередодні, і за кілька хвилин до застілля поставити в духовку. Також ми розповідали, як готувати смачні солоні сирники.