Гості збожеволіють від подиву: готуємо лимони, фаршировані салатом

Читать на русском
Автор
587
Привабливі та екстравагантні фаршировані лимони
Привабливі та екстравагантні фаршировані лимони. Фото shuba.life

Півгодини — і страва готова

Як цікаво подати простий салат? Зробити з лимона вишукані миски. Любителям привабливих і навіть трохи екстравагантних святкових страв сподобається цей рецепт лимонів, фаршированих салатом.

Разом із Shuba розповідаємо, як це краще та швидше приготувати таку страву. Вам потрібно лише нарізати салат, зробити чаші з лимонів та нафарширувати їх.

Як приготувати лимони, фаршировані салатом

Інгредієнти на 2 порції:

  • лимон — 2 шт.;
  • тунець консервований — 180 г;
  • яйця курячі — 2 шт.;
  • авокадо — 1 шт.;
  • огірок — 1 шт.;
  • цибуля зелена — 20 г;
  • сіль, перець чорний мелений, кріп, гілочка — на смак.

Спосіб приготування:

  1. Яйця покладіть у холодну воду, доведіть до кипіння та варіть 10 хвилин. Потім охолодіть, очистіть та наріжте дрібними кубиками.
  2. Овочі та зелень промийте та обсушіть. Авокадо очистіть, видаліть кісточку, а м’якоть дрібно наріжте. Огірок поріжте невеликими кубиками. Зелену цибулю та кріп наріжте.
  3. Тунець подрібніть вилкою. З’єднайте всі приготовані інгредієнти, посоліть, поперчіть та перемішайте.
  4. Лимони помийте, обсушіть і розріжте навпіл. М’якуш оберіть за допомогою ложки, дно зріжте для стійкості. Видавіть із м’якоті 1 ст. л. соку та додайте в начинку, перемішайте. Наповніть начинкою чаші з лимона, прикрасьте кропом і подавайте до столу.

До речі, ви можете нафарширувати лимони будь-яким іншим салатом. Смачного!