Літній оксюморон: пару хвилин – і заморожений гарячий шоколад готовий
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 514
Дві хвилини, три інгредієнти — і насолоджуйтесь улюбленим напоєм!
Заморожений гарячий шоколад звучить трохи дивно, чи не так? Проте цей вершково-шоколадний напій є одним із простих літніх задоволень і добрим способом перемогти спеку цього літа. У дні, коли вам дуже хочеться заморожених ласощів, цей простий рецепт вгамує бажання за лічені хвилини.
Заморожений гарячий шоколад за рецептом Shuba на смак такий же, як гарячий, холодний і освіжаючий. Цей напій перший помічник у непростому питанні літнього охолодження. Однак цей напій слід пити одразу після змішування зі щедрою порцією збитих вершків.
Як приготувати заморожений гарячий шоколад
Інгредієнти на 4 порції:
- лід, кубики — до свого смаку;
- молоко шоколадне — 480 г;
- гарячий шоколад — 125 г.
Спосіб приготування:
- Помістіть у блендер лід, шоколадне молоко та гарячий шоколад. Перебийте на високій швидкості до повної однорідності це займе приблизно 1 хвилину.
- Розділіть заморожений гарячий шоколад на 4 склянки. За бажанням прикрасьте збитими вершками та шоколадною стружкою.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати гарячий шоколад із маршмелоу. Такі напої – простий рай для шлунка!