Літній оксюморон: пару хвилин – і заморожений гарячий шоколад готовий

Читать на русском
Автор
514
Смачний заморожений гарячий шоколад
Смачний заморожений гарячий шоколад. Фото shuba.life

Дві хвилини, три інгредієнти — і насолоджуйтесь улюбленим напоєм!

Заморожений гарячий шоколад звучить трохи дивно, чи не так? Проте цей вершково-шоколадний напій є одним із простих літніх задоволень і добрим способом перемогти спеку цього літа. У дні, коли вам дуже хочеться заморожених ласощів, цей простий рецепт вгамує бажання за лічені хвилини.

Заморожений гарячий шоколад за рецептом Shuba на смак такий же, як гарячий, холодний і освіжаючий. Цей напій перший помічник у непростому питанні літнього охолодження. Однак цей напій слід пити одразу після змішування зі щедрою порцією збитих вершків.

Як приготувати заморожений гарячий шоколад

Інгредієнти на 4 порції:

  • лід, кубики — до свого смаку;
  • молоко шоколадне — 480 г;
  • гарячий шоколад — 125 г.

Спосіб приготування:

  1. Помістіть у блендер лід, шоколадне молоко та гарячий шоколад. Перебийте на високій швидкості до повної однорідності це займе приблизно 1 хвилину.
  2. Розділіть заморожений гарячий шоколад на 4 склянки. За бажанням прикрасьте збитими вершками та шоколадною стружкою.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати гарячий шоколад із маршмелоу. Такі напої – простий рай для шлунка!