Ви снідатимете тільки ними: кабачково-курячі оладки за цим рецептом готуються моментально

Читать на русском
Автор
55821
У ці кабачково-курячі оладки ви закохаєтеся з першого шматочка
У ці кабачково-курячі оладки ви закохаєтеся з першого шматочка. Фото shuba.life

Півгодини — і страва готова

У кожного кулінара свій улюблений рецепт оладок. Найчастіше це солодкий десерт, який їдять зі сметаною, варенням, медом чи шоколадом. Але сьогодні ми приготуємо оладки з кабачків та м’яса.

Готувати кабачково-курячі оладки за рецептом Shuba – одне задоволення. За короткий час і без особливих зусиль ви отримаєте м’яку та ніжну страву, від якої будуть у захваті всі члени вашої родини.

Як приготувати кабачково-курячі оладки

Інгредієнти на 4 порції:

  • куряче філе — 500 г;
  • кабачки — 1 шт.;
  • часник, зубчики — 2 шт.;
  • яйця курячі — 1 шт.;
  • борошно пшеничне — 30 г;
  • олія соняшникова — 60 г;
  • сіль, перець чорний мелений, зелень — на смак.

Спосіб приготування:

  1. Філе помийте, наріжте шматками і пропустіть через м’ясорубку. Кабачок помийте, обсушіть і натріть на середню тертку. Відіжміть з кабачкової маси сік. Часник очистіть і натріть на тертку.
  2. З’єднайте фарш, кабачок, часник, додайте яйце, борошно, сіль, перець, подрібнену зелень і добре вимішайте масу.
  3. Розігрійте сковороду з олією, ложкою викладайте на неї масу у формі оладок. Смажте до золотистого кольору по 4 хвилини з кожного боку.

Подавайте готові оладки гарячими. Найкраще їх їсти з улюбленим соусом.