Як оновити смак нудної яєчні до невпізнаваності: допоможе один простий інгредієнт
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 30555
Для незвичного сніданку
Яєчня давно увійшла до списку найпопулярніших сніданків. Вона готується швидко та просто. Ми розповідали, як приготувати цікаву піцу-яєчню. Однак якщо робити яєчню щоранку, то рано чи пізно страва набридне. Особливо це стосується дитячого харчування: адже маленькі вередуни часом бувають вибагливіші за ресторанних критиків.
Якщо ж міняти ранкові харчові звички не хочеться, зверніть увагу на одну маленьку кулінарну хитрість. Як повідомляє Pixelinform, один простий інгредієнт не просто оновить яєчню, а й у рази покращить її смакові якості та текстуру.
Що додати до яєчні?
Мова про крохмаль. Буквально однієї дрібки цього продукту та ложки води в яєчній масі, вистачить, щоб отримати покращену страву.
Розмішайте трішки крохмалю з водою у мисці, а зверху вибийте яйця і перемішайте. Туди ж можна додати улюблені спеції та сіль.
Яєчна стане неймовірно пишною та ніжною. Страва набуде текстури правильно приготованого омлету. Ці якості зберігатимуться і після зняття страви зі сковороди, і після остигання.