Більше не шукайте рецептів: готуємо найкращі деруни — тоненькі та хрумкі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3479
![Дуже смачні деруни приготувати просто](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/b/96/396ded78-3f9aa3dea0123b271872fec0b632896b.jpeg?v=7863_1)
Секрет у тому, щоб додати м’яса
Класичні золотисті хрумкі деруни — це дуже смачно. Але, щоб було ще смачніше і ситніше, пропонуємо додати м’яса до канонічного рецепту.
Ці деруни з фаршем легко замінять повноцінний обід чи вечерю. Як їх готувати, розповіли на порталі "Сенсація".
Інгредієнти:
- Картопля — 13 штук
- Фарш — 650 грамів
- Сметана — 250 мілілітрів
- Цибуля – 1 штука
- Курячі яйця – 1 штука
- Кріп — пучок
- Сіль — дрібка
- Перець мелений — дрібка
Приготування дерунів:
- Картоплю натираємо на тертку. Солимо, перемішуємо і даємо кілька хвилин постояти.
- З картопляної маси віджимаємо зайвий сік. Перемішуємо з м’ясним фаршем. Додаємо рубану зелень.
- Вливаємо сметану, вбиваємо яйце. Всипаємо перець, сіль. Додаємо нарізану цибулю, добре перемішуємо. тісто повинне постояти в холодильнику хвилин 20. За цей час фарш вбере вологу і стане соковитим.
- Розігріваємо олію на сковороді. Викладаємо деруни і смажимо з двох сторін до золотистої скоринки.
Подаємо зі сметаною, можна також посипати дрібним кропом — буде дуже смачно. Також ми розповідали, як готувати соковиті мазурики.