Улюблена страва Зеленського: як приготувати соковитий стейк по-президентськи
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 705
Проста у приготуванні страва обов’язково сподобається і вам!
Президент України Володимир Зеленський неодноразово зізнавався в інтерв’ю, може їсти все, що завгодно. Однак найбільше глава держави любить яловичий стейк.
"Найбільше я люблю яловичий стейк, але рідко його зараз їм. Я взагалі люблю готувати м’ясо на грилі, хоча теж це дуже рідко роблю. .
Тандир – це піч-жарівня, мангал кулястої форми для приготування їжі. Разом із "РБК-Україна" розповідаємо, як приготувати соковитий яловичий стейк по-президентськи у такій печі.
Як приготувати стейк з яловичини
Спосіб приготування:
- Яловичину потрібно нарізати на шматочки завтовшки 2-2,5 см.
- Стейки необхідно висушити серветкою та натерти сумішшю солі та перцю.
- Тандир розігріти до 71°C і помістити в нього яловичі стейки.
- Через 10 хвилин перевірити м’ясо та перевернути його.
- За необхідності допікати стейки, але не пересушувати — на це знадобиться ще близько 10 хвилин.
- Готове м’ясо вийняти з тандира та дати йому постояти 5-10 хвилин. Далі залишається лише нарізати стейки та насолоджуватися їх смаком.
Шаурма — ще одна улюблена страва президента України. Він публікував раніше фото з шаурмою, придбаною на автозаправці, і навіть рекомендував політикам також купувати його.