Найпростіша класична намазка за п’ять хвилин: простий рецепт

Читать на русском
Автор
59148
Дуже смачно мастити такий паштет на хліб
Дуже смачно мастити такий паштет на хліб. Фото food.obozrevatel.com

Ідеально для швидкого перекусу

Ми розповідали, як приготувати смачну угорську намазку. Тепер ділимось рецептом дуже простої пасти. За лічені хвилини можна подбати про перекуси на кілька днів — адже така намазка спокійно зберігається в холодильнику до трьох діб.

Рецепт базовий — в нього можна додавати різні добавки до свого смаку. Наприклад, якщо хочете зробити страву пікантнішою — додайте кілька зубчиків часнику, якщо ніжнішою — вершкового сиру. Хоча намазка і так має достойний смак. Паштет має ніжну та м'яку текстуру, а ще — високу поживну цінність.

Інгредієнти:

  • яйця — 6 штук;
  • сіль, перець, кріп — до смаку;
  • майонез або сметана.

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварюємо круто, остуджуємо. Чистимо їх від шкаралупи та закидуємо в блендер. Туди ж всипаємо сіль, перець, спеції та кріп.
  2. Усе перебиваємо в однорідну масу. Якщо є час — охолоджуємо перед вживанням.

Такий паштет дуже смачний, якщо мастити його не просто на хліб, а на підсушені на олії в сковороді гріночки. Також ми ділились смачним рецептом гарячих бутербродів, що ідеальні до сніданку.