Ця нереальна кабачкова закуска зникне зі столу за секунду

Читать на русском
Автор
11568
Шматочки виходять пряними та хрусткими
Шматочки виходять пряними та хрусткими. Фото klopotenko.com

Чудовий варіант закуски

Ми розповідали, як готувати закусочні кульки з кабачка та м’яса. Тепер ділимось рецептом кабачків по-корейськи. Цей пікантний та пряний салат виходить неймовірно смачним та хрустким

Цей салат настільки смачний, що і гості, і домашні залишаться в повному захваті. Рецептом поділились на порталі "Главред".

Інгредієнти:

  • Кабачки молоді — 4 шт
  • Морква — 2 шт
  • Часник — 3 зубчики
  • Сіль — 1 чайна ложка
  • Цукор — 2 чайні ложки
  • Перець мелений
  • Гострий перець — до смаку
  • Олія
  • Оцет 9% — 2 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Кабачки добре помити, якщо молоді плоди, то чистити не потрібно. Натерти кабачки на тертці для корейської моркви.
  2. Часник почистити, подрібнити в блендері і додати до кабачків. Моркву помити, почистити та натерти на тертці.
  3. Змішати кабачки, моркву і часник. Перекласти все в лоточок для продуктів. Додати сіль, цукор, чорний перець і спеції за смаком. Перемішувати спеції не потрібно.
  4. 50 мл олії розігріти добре на сковороді, обов'язково влити масло на спеції. Тільки тоді масло і спеції додадуть неймовірний аромат кабачків по-корейськи.
  5. Накрити кришкою лоточок, трохи струсити. Далі все добре перемішати і відправити в холодильник. Через 4 години смачний салат з кабачків готовий.

Ці кабачки можна готувати і на зиму. Для цього у стерилізовані банки слід перекласти готовий салат і добре закатати.