Ситна вечеря за півгодини: для цієї запеченої картоплі потрібні лише три інгредієнти
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 533
![Картопля по-селянськи — це просто, смачно та ситно](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/2/c8/7dfd1b28-e27725865d44a44f2ee506370afe9c82.jpg?v=5725_1)
Лише півгодини часу — і гора картоплі на столі!
Картопля по-селянськи – страва, популярна у всьому світі. Картопля по-селянськи люблять за рум’яну золотисту скоринку, що покриває кожну скибочку, і за ніжний смак усередині. Готувати страву неймовірно просто, а подавати можна як самостійну страву чи гарнір.
Щоб приготувати картоплю по-селянськи за рецептом Shuba, необхідно лише три інгредієнти: картопля, олія та спеції. Заради приготування такої страви не треба метатися піввечора на кухні, але на столі у вас з’явиться найсмачніша картопля!
Як приготувати картоплю по-селянськи
Інгредієнти на 4 порції:
- картопля — 1 кг;
- оливкова олія — 4 ч. л.;
- спеції, часник сушений, сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Беремо картоплю, чистимо і нарізаємо кожну картоплю на 4 частини.
- Розігріваємо духовку до 200°С.
- Готуємо спеції для картоплі: змішуємо сіль, сушений часник та спеції для картоплі з олією. Іноді в спеції для картоплі вже додають сіль, тому перед використанням спробуйте на сіль або перевірте склад.
- Змішуємо масло зі спеціями та картоплею — це зручніше зробити в каструлі з кришкою. Добре збовтуємо і стежимо, щоби все рівномірно розподілилися.
- На застелене фольгою деко викладаємо шматочки картоплі.
- Ставимо деко в духовку на 40-50 хвилин. Ви зрозумієте, що картопля готова, коли в неї з’явиться рум’яна скоринка і вона буде м’якою всередині.
Подаємо теплою як гарнір або самостійно зі сметанним або будь-яким іншим соусом. За бажання можете прикрасити страву зеленню. Смачного!