За цим рецептом пиріжки виходять найсмачнішими: просто збийте часник із кефіром

Читать на русском
Автор
1957
Ситні, смачні та неймовірно ароматні часникові пиріжки
Ситні, смачні та неймовірно ароматні часникові пиріжки. Фото popoisty.com

Смак цих пиріжків вас приємно здивує

Пиріжки – це один із найпопулярніших та улюблених видів випічки. Готувати їх дуже легко, а начинку можна робити зовсім різну відповідно до смаку самого кулінара.

Завдяки рецепту "Попоїсти" ми приготуємо смачні, ніжні та ароматні пиріжки з часником. Їхній аромат зведе з розуму не тільки ваших близьких, а й сусідів. Ну, що спробуємо приготувати?

Як приготувати часникові пиріжки?

Інгредієнти:

  • борошно пшеничне – 300 г;
  • яйце куряче — 2 шт.;
  • часник — 6 зуб.;
  • кефір чи йогурт – 150 мл;
  • сода харчова — 1 ч. л.;
  • сіль — 1 ч. л.
  • петрушка, кріп – на свій смак;
  • олія соняшникова – для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Перемішайте яйця та часник і за допомогою занурювального блендера перетворите їх на однорідну масу.
  2. Додайте в масу кефір або йогурт, соду, сіль та улюблену зелень і добре перемішайте. Додайте борошно і замісіть м’яке, пружне тісто.
  3. Присипте тісто борошном і розкотіть у коржик завтовшки приблизно 0,7 см. Виріжте з тіста круглі заготівлі.
  4. Обсмажте коржики на середньому вогні у великій кількості олії до золотистої скоринки.

Подавайте часникові пиріжки як окрему страву зі сметаною або використовуйте замість хліба з першими стравами. Смачного!