Рецепт з дитинства: фантастичний полуничний торт без випічки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Торт виходить шалено смачним
Рецепти десертів без випічки дуже виручають влітку — коли через спеку зовсім не хочеться мати справу з гарячою духовкою. Якщо ви вже готували смачні тістечка з малиною, зверніть увагу на цей рецепт полуничного торта.
Для нього не потрібно готувати тісто чи коржі, а крем — найпростіше з того, що ви готували. Це хіт літа, який ви будете повторювати щороку в сезон полуниці. Рецептом поділились на порталі SHUBA.
Інгредієнти:
- Пісочне печиво — 250 г
- Сметана — 400 г
- Йогурт — 300 г
- Цукор ванільний — 15 г
- Цукрова пудра — 4 ст. л.
- Полуниця — 250 г
Спосіб приготування:
- Викладіть шар печива на дно форми для випічки. Змішайте сметану (або можна використовувати жирні вершки), йогурт, ванільний цукор, цукрову пудру і трохи нарізаної полуниці у великій мисці.
- Змішуйте крем, поки він не набуде приємного рожевого кольору. Нанесіть трохи крему на печиво, зверху викладіть очищену й нарізану полуницю.
- Потім додайте ще один шар печива і продовжуйте, доки продукти не закінчаться. Змастіть торт кремом і прикрасьте шматочками полуниці.
Перед подачею залиште полуничний торт на 4-5 годин у холодильнику, краще — на всю ніч. Також ми розповідали, як приготувати вдома ліниві вареники.