Дві хвилини — і найкращий соус до шашлику готовий: рецепт з грузинським акцентом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1166
Цікавий соус без жодних турбот
Ми розповідали, як приготувати соковитий шашлик. Тепер ділимось рецептом смачного соусу до м’яса. Це соус з томатною основою та чіткими грузинськими нотками.
Для приготування достатньо все змішати. В його основі — томатна паста та готова аджика. У складі багато спецій та "родзинка" грузинських рецептів — кінза. Рецептом поділились на порталі ProstoWay.
Інгредієнти:
- томатна паста — 200 г;
- часник — 5 зубків;
- гостра аджика — 1 ч.л.;
- хмелі-сунелі — 2 ч.л.;
- перець, сіль;
- оцет 9% — 1 ч.л.;
- вода — 200 мл;
- кінза.
Спосіб приготування:
- Великий пучок кінзи нарізаємо, але тільки листочки — без стебел. Шматочки повинні бути дуже дрібними. Пропускаємо часник через прес.
- Готуємо всі спеції. Заливаємо їх оцтом, ретельно перемішуємо.
- Додаємо до зелені часник, аджику, спеції та оцет. Все ретельно перемішуємо. Тепер в масу вливаємо томатну пасту та воду. До смаку додаємо сіль.
Викладіть в соусник та подавайте на стіл. Цей соус ідеально пасує м’ясу. Також ми розповідали, як приготувати смачні голубці під сирною скоринкою.