Елементарний літній торт без випікання — будете готувати тільки його

Читать на русском
Автор
34830
Торт виходить дуже смачним Новина оновлена 02 серпня 2023, 07:51
Торт виходить дуже смачним. Фото Колаж "Телеграфу"

Чудовий варіант десерту у спеку

Торти і пироги без випічки — ідеальний варіант для спекотного літа. Адже, коли на вулиці і так жарко, зовсім не хочеться морочитись біля гарячої духовки. Ми розповідали, як приготувати чудовий торт з ягодами. Тепер ділимось рецептом десерту з солодощів.

Приготувати його дуже просто — духовка не знадобиться. Як готувати торт із солодощів на своїй інстаграм-сторінці розповів шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво.

Інгредієнти:

  • 300 грамів крекера;
  • 100 грамів вершкового масла;
  • 1,5 ложки какао;
  • плитка шоколаду;
  • 900 грамів крем-сиру кімнатної температури;
  • 150 грамів цукрової пудри;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • 250 грамів жирних вершків 33%;
  • 5 грамів желатину;
  • 20 грамів води;
  • 250 грамів молочного шоколаду;
  • 150 грамів вершків для ганаша;
  • 30 грамів повітряних рисових кульок.

Спосіб приготування:

  1. Замочуємо желатин в холодній воді. Крекери подрібнюємо до крихт. Змішуємо їх з какао та розтопленим вершковим маслом.
  2. По бортиках форми викладаємо шматки шоколаду. На дно засипаємо товчений крекер, пресуючи його склянкою.
  3. Основа готова. Ставимо її в морозильну камеру на 15 хвилин.
  4. Для начинки змішуємо крем-сир, цукрову пудру, ванільний цукор та вершки. Розтоплюємо желатин.
  5. До желатину додаємо невелику кількість сирної маси. Перемішуємо, отриману суміш вливаємо до загальної маси крем-сиру.
  6. Дістаємо форму з морозильної камери і вливаємо сирну масу. Ставимо торт на 15 хвилин в морозилку.
  7. Шоколад змішуємо з гарячими вершками та повітряними кульками. Шоколадною масою заливаємо торт зверху. Ставимо його в холодильник на 12 годин.

Виходить дуже смачний, пишний, повітряний чизкейк. Також ми ділились рецептом домашнього шоколадного морозива.