Картопляне пюре танутиме в роті: вам потрібно всього чотири інгредієнти
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 6990
Ідеальне картопляне пюре готуватиметься так!
Картоплю можна приготувати найрізноманітнішими способами. Її можна варити, тушкувати, запікати у фользі та на багатті, посмажити з хрусткою скоринкою, готувати в рукаві з м’ясом та рибою. Але чи можете ви назвати щось смачніше від вершкового картопляного пюре, яке просто тане в роті? Навряд чи у вас це вийде! Та й не треба, якщо можна легко його приготувати та насолоджуватися цим чудовим смаком.
А чи можна приготувати знайому з дитинства справу ідеально? За рецептом РrostoWay це просто. Для ніжного картопляного пюре вам знадобиться тільки картопля, вершки, вершкове масло та жовток! Вам просто потрібно збити все міксером — і вуаля, найкращий гарнір готовий!
Як приготувати картопляне пюре
Інгредієнти:
- картопля – 1 кг.;
- нежирні вершки – 300 мл;
- вершкове масло – 100 г;
- жовток – 1 шт.
Спосіб приготування:
- У підсоленій воді відваріть картоплю та злийте воду. Картоплю розімніть у пюре.
- Вершки підігрійте в мікрохвильовій печі та додайте їх в пюре — так воно буде жирніше, легше по консистенції й з неперевершеним вершковим смаком.
- Додайте в пюре масло, жовток і збийте міксером.
Приготуйте до картопляного пюре курку в хлібі за рецептом "Телеграфа" та насолоджуйтесь. Смачного!