Елементарний бюджетний десерт: достатньо змішати два простенькі інгредієнти

Читать на русском
Автор
13555
Діти будуть їсти його із задоволенням
Діти будуть їсти його із задоволенням. Фото Лайфхакер

Смачний десерт за копійки

Складні та багатоетапні десерти, такі як мусовий ягідний торт — це дуже смачно. Але й часу та зусиль такі солодощі потребують багато. На противагу таким рецептам, розповідаємо, як приготувати дуже простенький десерт.

Ви могли не знати, та, якщо правильно змішати манну крупу з компотом, вийде ніжний мус на десерт. Готується він дуже швидко. Як це зробити, розповіли на порталі "1 хвилина".

Інгредієнти:

  • 500 мл компоту;
  • 50 г манної крупи.

Спосіб приготування:

  1. Для десерту потрібні лише готовий компот і манка. Із заявленої кількості інгредієнтів вийде дві порції фруктового десерту. Компот підійде будь-який – вишневий чи з інших фруктів і ягід.
  2. У каструлю виливаємо готовий компот. Одразу додаємо манну крупу, перемішуємо. Ставимо масу на вогонь і доводимо до кипіння.
  3. Щойно закипить, зменшуємо вогонь і варимо 2 хвилини, постійно помішуючи. Потім знімаємо з плити й даємо охолонути. За цей час маса повинна загустити й ущільнитися.
  4. Збиваємо її міксером чи блендером, доки десерт не стане світлим і пишним. Розкладаємо по креманках. Прикрашаємо будь-чим. Охолоджуємо в холодильнику.

Десерт виходить дуже смачним. Також ми розповідали, як приготувати смачну ніжну запіканку.