Легкий сніданок за 20 хвилин: без цієї кабачкової закуски ви не починатимете свого дня

Читать на русском
Автор
1976
Ніколи кабачки не були смачнішими!
Ніколи кабачки не були смачнішими!. Фото Meta.ua

Ідеальна страва навіть для найспекотнішого дня

Сніданок — важливий прийом їжі. Він заряджає енергією та настроєм на цілий день, тому важливо, щоб страви були ситними, смачними та швидкими у приготуванні.

Закуска з кабачків за рецептом "ТСН" — саме така страва. Для її приготування просто необхідно натерти кабачок, нарізати шинку, додати зелень і обсмажити на сковороді. Якщо увімкнути фантазію, можна додати в такі оладки будь-які інші овочі на свій смак — наприклад, кукурудзу, перець або цибулю. Спробуємо?

Як приготувати закуску з кабачків

Інгредієнти:

  • невеликий кабачок – 1 шт.;
  • шинка – 100 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • крохмаль (кукурудзяний або картопляний) – 30 г;
  • кріп свіжий;
  • перець чорний мелений;
  • сіль;
  • рослинна олія.

Спосіб приготування:

  1. Помийте та очистьте кабачок. Натріть його на великій тертці, посоліть і залиште на 10 хвилин. Сік, що виділився, злийте, овоч злегка відіжміть.
  2. Дрібно наріжте шинку та кріп.
  3. У миску викладіть кабачок, шинку, яйце, крохмаль, кріп, перець. Злегка посоліть. Перемішайте.
  4. Розігрійте сковороду з олією.
  5. На сковороду столовою ложкою викладайте кабачкову масу, що вийшла. Обсмажуйте її з двох боків до золотистої скоринки.

Подавайте кабачкові оладки з соусом тартар та насолоджуйтесь! Смачного!