Головна страва на Спас: готуємо печені яблука з медом та корицею в мікрохвильовій печі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 607
Такий десерт стане королем столу
Не за горами Медовий Спас з його незрівнянними медовими та яблучними смаколиками. А що, якщо поєднати ці два продукти та приготувати печені яблука з медом, корицею в мікрохвильовій печі?
Такий швидкий бюджетний варіант пригостити несподіваних гостей або смачно та солодко перекусити самому пропонує Shuba. Десерт вийде цілісним, красивим і, у поєднанні з іншими інгредієнтами, дуже корисним, привабливим та простим у приготуванні. Дивовижний аромат і смак зведуть з розуму кожного, хто спробує хоча б шматочок цієї неймовірної смакоти.
Як приготувати печені яблука з медом і корицею в мікрохвильовій печі
Інгредієнти:
- яблука — 1 шт.;
- мед — 1 ст. л.;
- кориця мелена — 1 ч. л.;
- імбир мелений — 1/2 ч. л.
Спосіб приготування:
- Яблука помийте та обітріть. Вийміть із них серцевину, не пошкодивши цілісність яблука — так вміст не витече назовні.
- В отвір налийте мед, додайте мелену корицю та імбир, все ретельно перемішайте та відправте десерт у мікрохвильову піч на 5-7 хвилин. Після закінчення зазначеного часу страва готова, дістаньте її та насолоджуйтесь!
До речі, з яблук можна приготувати незвичайне сухе варення за рецептом "Телеграф". Спробуйте і не відірветься!