Головна страва на Спас: готуємо печені яблука з медом та корицею в мікрохвильовій печі

Читать на русском
Автор
607
Смачні, корисні та поживні запечені яблука
Смачні, корисні та поживні запечені яблука. Фото shuba.life

Такий десерт стане королем столу

Не за горами Медовий Спас з його незрівнянними медовими та яблучними смаколиками. А що, якщо поєднати ці два продукти та приготувати печені яблука з медом, корицею в мікрохвильовій печі?

Такий швидкий бюджетний варіант пригостити несподіваних гостей або смачно та солодко перекусити самому пропонує Shuba. Десерт вийде цілісним, красивим і, у поєднанні з іншими інгредієнтами, дуже корисним, привабливим та простим у приготуванні. Дивовижний аромат і смак зведуть з розуму кожного, хто спробує хоча б шматочок цієї неймовірної смакоти.

Як приготувати печені яблука з медом і корицею в мікрохвильовій печі

Інгредієнти:

  • яблука — 1 шт.;
  • мед — 1 ст. л.;
  • кориця мелена — 1 ч. л.;
  • імбир мелений — 1/2 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Яблука помийте та обітріть. Вийміть із них серцевину, не пошкодивши цілісність яблука — так вміст не витече назовні.
  2. В отвір налийте мед, додайте мелену корицю та імбир, все ретельно перемішайте та відправте десерт у мікрохвильову піч на 5-7 хвилин. Після закінчення зазначеного часу страва готова, дістаньте її та насолоджуйтесь!

До речі, з яблук можна приготувати незвичайне сухе варення за рецептом "Телеграф". Спробуйте і не відірветься!