Рецепт, який знають одиниці: нагодуйте сім’ю двома баклажанами та півкіло фаршу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 51874
![Смачні, соковиті та ситні баклажани у клярі з фаршем](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/6/6e/399f4018-b833e0daf13e3d70432a6d53f4f2a6e6.jpg?v=4889_1)
Неперевершена страва із простих продуктів
Сезон баклажанів, тому пропонуємо цим скористатися. Рецептів смачних страв із цього овочу – безліч: від неймовірної закуски до фантастичної запіканки.
"Школа життя" ділиться ще одним неперевершеним рецептом баклажанів – з фаршем у клярі. Така ситна страва з підручних продуктів ситно нагодує всю вашу родину. Вам навіть не доведеться запрошувати дітей – вони з’їдять до останнього шматочка!
Як приготувати баклажани в клярі з фаршем
Інгредієнти:
- баклажани — 2 шт.;
- фарш – 500 г;
- сіль — 1/2 ч.л.;
- цибулина – 1 шт.;
- часник — 3 зуб.;
- яйця – 2 шт.;
- борошно – для обвалення;
- соняшникова олія – для смаження;
- чорний перець, солодка паприка – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Баклажани помийте, наріжте шматочками трохи навскіс. Покладіть їх у миску, посоліть, перемішайте і залиште на 15 хвилин.
- Почистьте і подрібніть цибулю та часник, посоліть, додайте спеції на свій смак і перемішайте.
- Яйця збийте із сіллю.
- Тонкий фарш готового фаршу намажте на баклажан і обваляйте з усіх боків у борошні.
- Баклажан з фаршем опустіть у яйце та сковороду з олією фаршем вниз. Смажте на невеликому вогні під кришкою з двох боків до готовності – це триває десь 3-4 хвилини.
Від гіркоти в синеньких можна позбутися, використовуючи лайфхаки "Телеграфа". Спробуйте - і ваші страви стануть ідеальними.