Усього півгодини – і вечеря на столі: ситний рецепт овочевого рагу з кабачками

Читать на русском
Автор
Смачне, ситне та корисне овочеве рагу
Смачне, ситне та корисне овочеве рагу. Фото shuba.life

Ідеальна страва для обіду чи вечері

Коли приготовлено неймовірну кількість страв із кабачків, хочеться чогось новенького. І тут місце експериментам!

Shuba пропонує неймовірно простий, але корисний та легкий у приготуванні рецепт рагу з кабачками, грибами, солодким перцем та помідорами. Якщо вам набридли каші чи макарони, ця страва — саме те!

Як приготувати овочеве рагу з кабачками та грибами.

Інгредієнти на 4 порції:

  • кабачки — 1 шт.;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • перець солодкий — 1 шт.;
  • печериці — 200 г;
  • томати — 2 шт.;
  • часник, зубчики — 2 шт.;
  • олія соняшникова — 40 г;
  • сіль, перець, зелень — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Всі овочі очистьте та промийте. Кабачок наріжте півколами. Цибулю, перець та помідори наріжте кубиками, часник — пластинками. Гриби розріжте на чотири частини, а зелень подрібніть.
  2. У розігрітій глибокій сковороді з олією обсмажте цибулю до прозорості. Додайте туди гриби, смажте, помішуючи, 3-4 хвилини.
  3. До овочів додайте перець і смажте 3 хвилини, потім кабачки та готуйте ще 5 хвилин.
  4. До овочевої маси додайте помідори, часник, зелень, сіль та перець. Все перемішайте та обсмажуйте ще 5 хвилин.

Любите кабачки? Тоді приготуйте чудову закуску за рецептом "Телеграфа" — і ви будете в захваті!