Ідеально на щодень: смачну та ситну страву можна приготувати зі звичайної гречки

Читать на русском
Автор
729
Чудова страва для обіду чи вечері
Чудова страва для обіду чи вечері. Фото Гуслянка

Дуже просто і дуже смачно

Ми розповідали, як правильно варити гречку. Гречана крупа — дуже цінний і смачний продукт. Її можна не просто зварити, а й зробити її основою окремої страви.

Разом з FoodOboz ділимось рецептом смачної гречки по-царськи. Страва з цибулею, морквою та курячим м'ясом виходить дуже поживною та незвичною. Така смачна та ситна страва підійде як для обіду, так і для вечері

Інгредієнти:

  • крупа гречана – 1 склянка
  • вода – 2 склянки
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • гомілки – 5 шт.
  • сіль, спеції, копчена паприка
  • зелень – до смаку

Спосіб приготування:

  1. Гомілки натираємо спеціями. Гречку миємо, перекладаємо у рукав.
  2. У рукав наливаємо воду у співвідношенні 2:1. Додаємо нарізану цибулю та моркву.
  3. Викладаємо гомілки, добре перемішуємо. Готуємо в духовці за температури 180 градусів. Час приготування складає приблизно 50-60 хвилин.

Виходить дуже ситно та смачно. Рецепт можна змінювати, додавати улюблені продукти які на ваш смак поєднуються зі смаком гречки. Також ми розповідали, як приготувати ситну та дешеву начинку для вареників.