Салат "Венеція": у вас обов’язково спитають рецепт закуски
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 966
![Ідеальний і до святкового столу, і на щодень](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/28/96a5a841-3c502cb2f6dece4031009c6898dec28c.jpeg?v=9373_1)
Виходить дуже ситно і дуже смачно
Ми розповідали, як готувати смачний овочевий салат. Але, коли треба щось поживніше, в хід йде м’ясо. Просто як у салаті "Венеція".
Це досить легкий салат — і на смак, і за приготуванням. Але виходить дуже смачно і поживно. Рецептом поділились на порталі trserial.net.ua.
Інгредієнти:
- Куряче філе 400 г
- Кукурудза консервована 1 банка
- Морква по-корейськи 200 г
- Мариновані огірки 3 шт
- Сир 200 г
- Часник 2 зубчики
- Сіль, майонез
Спосіб приготування:
- Відварюємо курячу грудку. Заливаємо її окропом та ставимо на вогонь. Через 15 хвилин вогонь слід вимкнути і залишити м’ясо ще на 10 хвилин.
- Коли охолоне, нарізаємо на маленькі шматочки. Міцні мариновані огірки нарізаємо вузькими скибочками.
- З банки кукурудзи зливаємо сік. Беремо корейську моркву та розрізаємо довгі шматочки.
- На середній терці натираємо сир. Подрібнюємо часник.
- Всі інгредієнти перемішуємо у великій мисці. Солимо, додаємо перець та майонез до смаку.
Поєднання продуктів дуже смачне. Та, якщо ви дотримуєтесь посту, вам підійде інший салат.