Сніданок як у ресторані: сендвіч з беконом готуватимете тільки так

Читать на русском
Автор
Найсмачніший сендвіч з беконом на сніданок
Найсмачніший сендвіч з беконом на сніданок. Фото shuba.life

Не тільки швидко, а й неймовірно смачно

Сандвіч – ідеальне перекушування на сніданок або обід, особливо якщо ви обмежені в часі. Оскільки питання нестачі часу особливо актуальне вранці, пропонуємо урізноманітнити своє меню найпростішим рецептом сендвіча нашвидкуруч.

"Главред" пропонує рецепт неймовірно смачного сніданку — рідні спочатку подумають, що ви замовили такий бутерброд у ресторані. Приготуйте собі такий соковитий сендвіч хоч раз — і ви скупите в магазинах усі булочки та бекон для сніданків.

Як приготувати сендвіч з беконом

Інгредієнти:

  • круглі булочки — 2 шт.;
  • бекон;
  • вершкове масло;
  • помідор (за бажанням можна використовувати в’ялені);
  • сир твердий;
  • сіль, перець — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Булочки розріжте навпіл і обсмажте на сковороді. На кожну гарячу булочку покладіть по шматочку вершкового масла.
  2. Бекон обсмажте трохи з помідорами на сковороді.
  3. Духовку розігрійте до 190 градусів.
  4. На одну половинку булочки покладіть бекон, 2 шматочки сиру, помідори. Накрийте другою половинкою зверху і вставте шпажку.
  5. Надішліть сендвічі в духовку на 3 хвилини, поки сир повністю не розплавиться.

Для смачного та швидкого сніданку приготуйте бутерброди з намазкою з тунця за рецептом "Телеграфа". Їжте ситно та здорово!