Гора соковитих котлет із півкіло м’яса: як бюджетно нагодувати всю родину

Читать на русском
Автор
40371
Соковиті та прості у приготуванні котлети
Соковиті та прості у приготуванні котлети. Фото shkola-zhyttia.com.ua

Цей рецепт стане вашим улюбленим

Котлети – найпопулярніша та найулюбленіша страва. Відкушуєш шматочок, а всередині вона неймовірно соковита. Про такий биточок ви мріяли?

"Школа життя" пропонує рецепт саме соковитих, ніжних та неймовірних котлет. У це складно повірити, але в рецепті немає ні яєць, ні хліба – така смакота вийде тільки з м’яса, рису та цибулі. До того ж завдяки рису котлети не розваляться і будуть добре тримати форму. Спробуємо?

Як приготувати соковиті котлети

Інгредієнти:

  • куряче філе (грудка або філе стегна) — 500 г;
  • рис круглий варений – 70 г;
  • цибуля невелика – 1 шт.;
  • сіль/перець — на ваш смак.

Спосіб приготування:

  1. Курячі грудки промийте і пропустіть через м’ясорубку або скористайтеся блендером і приготуйте фарш.
  2. Цибулю промийте, почистьте і пропустіть через м’ясорубку або дрібно наріжте. За бажанням можна додати зелену цибулю.
  3. Рис зваріть до готовності чи напівготовності.
  4. Всі інгредієнти додайте до фаршу, поперчіть, посоліть і перемішайте.
  5. Мокрими руками сформуйте котлети, за бажанням обваляйте в паніруванні та викладіть на розігріту сковороду з олією. Смажте до золотистої скоринки.

Приготуйте до котлет неперевершене картопляне пюре за рецептом "Телеграфа" та насолоджуйтесь. Смачного!