Як забути дорогу в Макдональдс: фантастичний рецепт курячих нагетсів у духовці

Читать на русском
Автор
Кращих курячих нагетсів ви не знайдете!
Кращих курячих нагетсів ви не знайдете!. Фото horodok.city

Діти ніколи не захочуть у ресторан швидкого харчування

Якщо ваші діти люблять поласувати смачними нагетсами і просять відвідати ресторан швидкого харчування, спробуйте приготувати цю страву вдома. Гарантуємо – у вас вийде не лише смачно, а й корисно.

Рецепт курячих нагетсів від "ТСН" — це не лише швидко, а ще й просто, і бюджетно. Куряче філе в панування вийде неймовірно хрустким зовні і дуже ніжним усередині. Дітки забудуть дорогу до улюбленого ресторану та ласуватимуть лише вдома!

Як приготувати курячі нагетси

Інгредієнти:

  • філе куряче — 300 г;
  • яйце — 1 шт.;
  • сир твердий — 100 г;
  • борошно — 2 ст. л.;
  • куркума — чверть ч. л.;
  • чорний мелений перець, сіль — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе вимийте та обсушіть. Наріжте м’ясо поперек волокон на скибочки завтовшки близько сантиметра. Посоліть, поперчіть і додайте куркуму.
  2. Твердий сир натріть на середній тертці.
  3. У лоток всипте борошно, покладіть м’ясо, закрийте кришкою і добре струсіть. Сюди додайте яйце і знову добре струсіть. Додайте сир, закрийте кришкою і ще раз струсіть.
  4. Застеліть пергаментом лист, викладіть на нього нагетси і випікайте в заздалегідь розігрітій духовці при 180 градусах. Через 20-25 хвилин страва буде готова.

Куряче філе може зробити більш соковитим та м’яким один інгредієнт. Дізнайтеся з матеріалу "Телеграф", про що йдеться, і готуйте із задоволенням!