Просто змішайте яблука та яйця: рецепт омлету, про який мало хто знає

Читать на русском
Автор
771
Солодкий омлет із яблуками з’їдять за секунду
Солодкий омлет із яблуками з’їдять за секунду. Фото odnaminyta.com

Прокидатися будете тільки з цим сніданком

Сьогодні, 20 серпня, важлива дата у календарі свят на серпень – Горіховий Спас. Називається він тому, що у ці дні відбувається дозрівання різних видів горіхів. Часто в цей день сім’ї збираються за одним столом та ласують частуваннями з горіхами та фруктами. Ось тому пропонуємо приготувати омлет із яблуками.

Готується така страва за рецептом "1 хвилина" за лічені хвилини. Десертний омлет з яблуками – це проста та швидка ідея на святковий сніданок, але його можна готувати та у будні без ризику запізнитися на роботу.

Як приготувати омлет з яблуками

Інгредієнти:

  • яблуко – 1 шт.;
  • яйця – 2 шт.;
  • манка чи борошно – 1 ст. л.;
  • мед — 1 ч. л.;
  • щіпка кориці.

Спосіб приготування:

  1. У тарілку розбийте яйця, змішайте з манкою та збийте вилкою.
  2. Помийте яблука і наріжте невеликими кубиками або натріть на тертці.
  3. На розігріту сковороду вилийте мед і викладіть яблука, готуйте, постійно перемішуючи.
  4. Коли яблука стануть м’якими та золотистого кольору, вилийте яєчну суміш. Смажте омлет на невеликому вогні до готовності.
  5. Готову страву за бажанням посипте корицею.

А на десерт ви можете посмажити яблука із хлібом за рецептом "Телеграфа". Насолоджуйтесь!