Таким чизкейком люблять поласувати в Японії: простий рецепт із трьох інгредієнтів

Читать на русском
Автор
З приготуванням чизкейка впорається навіть дитина
З приготуванням чизкейка впорається навіть дитина. Фото tsn.ua

Небагато часу і продуктів — і солодощі на столі

Якщо ви — любитель солодощів і навіть готували вже чизкейк без випічки, пропонуємо звернути увагу на цей рецепт. Так цей десерт люблять готувати у Японії.

Рецепт з life.nv. — дуже простий. Вам знадобиться лише три інгредієнти та трохи часу, а у нас буде просто неперевершений десерт. Спробуємо?

Як приготувати японський чизкейк

Інгредієнти:

  • білий шоколад – 200 г;
  • яйця — 5 шт.;
  • крем-сир (на кшталт Філадельфії) – 200 г.

Спосіб приготування:

  1. Шоколад поріжте і розтопіть на маленькому вогні або мікрохвильовій печі.
  2. Яєчні жовтки відокремте від білків, додайте в розтоплений шоколад і збийте вінчиком до однорідної маси.
  3. Білки збийте в густу піну і додайте в тісто в три заходи, перемішуючи його після кожного. У три заходи додайте їх у тісто. Після кожного заходу не забувайте ретельно перемішувати тісто.
  4. Оберніть із зовнішнього боку форму для випікання фольгою, а всередині застеліть пергамент для випікання. Залийте тісто.
  5. У деко з високими краями поставте форму із тестом. Приблизно до середини налийте деко води.
  6. Поставте форму в духовку до 170 градусів і випікайте чизкейк при цій температурі протягом 15 хвилин. Знизьте температуру до 160 градусів та випікайте ще 15 хвилин.
  7. Готовий чизкейк посипте цукровою пудрою та подавайте.

Рекомендуємо також приготувати ягідний чизкейк за рецептом "Телеграфа" та насолоджуйтесь. Смачного.