Здивуйте гостей салатом зі скумбрією: рецепт, який проситимуть усі

Читать на русском
Автор
21219
Салат зі скумбрією – незвичайна страва на будь-яке свято
Салат зі скумбрією – незвичайна страва на будь-яке свято. Фото nyam-nyam-5.com

Раз-два – і готово!

Різні салати готують на кожній кухні практично щодня. Вони доречні і до святкового столу, і до сімейної вечері, адже страву так легко приготувати! Варто лише нарізати продукти, додати смачну заправку – і страва готова.

Сьогодні ми приготуємо незвичайну страву — салат зі скумбрії холодного копчення за рецептом Foodoboz. Саме риба надає страві особливого смаку і незвичайного аромату. Завдяки іншим інгредієнтам салат виходить ситним та легким одночасно.

Як приготувати салат зі скумбрією

Інгредієнти:

  • скумбрія — 1 шт.;
  • картопля — 4 шт.;
  • варені яйця — 4 шт.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • варена морква — 1 шт.;
  • свіжі огірки — 1 шт.;
  • майонез, перець чорний мелений — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Скумбрію розрізаємо по хребту та ділимо на дві частини. З риби дістаємо кісточки, чистимо її від шкірки.
  2. Філе нарізаємо на однакові кубики та відправляємо у глибоку миску.
  3. Огірок миємо, сушимо та відрізаємо кінчики. Ріжемо на маленькі кубики та додаємо в миску з рибою.
  4. Картоплю, варені яйця, моркву та цибулю чистимо, нарізаємо такими ж невеликими кубиками та відправляємо в миску до інших інгредієнтів.
  5. Додаємо до салату чорний мелений перець до свого смаку. Заправляємо салат майонезом і ретельно перемішуємо. Страва готова!

Рекомендуємо "покоптити" скумбрію за допомогою чорного чаю за рецептом "Телеграфа". Вам точно сподобається!