Краще хачапурі та смачніше котлет: від незвичайних шніцелів із яйцем усі ахнуть від захоплення

Читать на русском
Автор
Такий шніцель ви ще не куштували
Такий шніцель ви ще не куштували. Фото shuba.life

Компліменти вам будуть забезпечені

Якщо ваші близькі просять урізноманітнити "котлетне" меню, пропонуємо приготувати шніцель. Але не простий, а схожий на хачапур без тесту.

Такий хрумкий і соковитий свинячий шніцель за рецептом Shuba стане однією з ваших улюблених страв, як тільки ви його спробуєте. Дуже простий у приготуванні, але божественно смачний шніцель тепер буде на вашому столі щодня!

Як приготувати шніцель з яйцем

Інгредієнти на 8 порцій:

  • свинина — 700 г;
  • батон — 100 г;
  • молоко 3,2% — 0.5 склянки;
  • цибуля жовта ріпчаста — 1 шт.;
  • яйце куряче, велике — 9 шт.;
  • твердий сир — 150 г;
  • сіль, чорний перець, приправа "Хмелі-сунелі", зелень — на смак.

Спосіб приготування:

  1. Свинину промийте, обсушіть, наріжте невеликими шматочками та пропустіть через м’ясорубку або перебийте разом із цибулею у блендері.
  2. Батон замочіть у молоці на 10 хвилин. Молоко злийте, відіжміть хліб і додайте у фарш, все знову збийте в блендері до однорідності.
  3. В отриману суміш додайте спеції та молоко з-під хліба, перемішайте. Додайте 1 яйце і знову перемішайте до однорідності.
  4. З фаршу, що вийшов, зліпите "човники" з поглибленням усередині та викладіть їх на змащене маслом деко. Поставте в духовку на 180°С на 20 хвилин.
  5. Шніцелі дістаньте з духовки та присипте твердим сиром тертим, вбийте в кожне поглиблення по яйцю і поставте в духовку ще на 20 хвилин.

Рекомендуємо приготувати домашні курячі сосиски за рецептом "Телеграфа". Смачного!