Просто складіть все у сковороду: ситний сніданок за 10 хвилин
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 33969
Найсмачніший і лінивий рецепт
Сніданок — найважливіший прийом їжі. Важливо, щоб він був ситним, смачним та швидким у приготуванні.
Саме такий сніданок з лаваша, шинки, яєць та сиру ми зі Shuba сьогодні й приготуємо. Вам сподобається, варто лише спробувати!
Як приготувати сніданок з лаваша за 10 хвилин
Інгредієнти на 2 порції:
- яйця курячі — 4 шт.;
- тонкий лаваш — 4 шт.;
- шинка — 100 г;
- сир твердий — 100 г;
- томати — 1 шт.;
- масло вершкове 73% — 20 г;
- сіль, зелень, перець чорний мелений — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Шинку та томати тонко наріжте. Зелень дрібно наріжте. Сир натріть. Яйця розбовтайте, приправте сіллю та перцем до смаку.
- Сковороду нагрійте та змастіть половиною вершкового масла. Вилийте приблизно половину яєць, розподіліть і викладіть зверху перший лист лаваша. Трохи натисніть, щоб він з’єднався з яйцями.
- По аркуші лаваша розкладіть третину шинки, посипте частиною тертого сиру і накрийте другим листом лаваша. Зверху розкладіть кружечки томатів, посипте нарізаною зеленню та частиною сиру. Все накрийте ще одним листом лаваша, притисніть і розкладіть шинку і сир, що залишилася. Накрийте останнім листом лаваша і залийте його яєчною бовтанкою.
- Сковороду накрийте кришкою і готуйте коржик на слабкому вогні протягом 5-7 хвилин. Після блюдо переверніть, покладіть масло, що залишилося, переверніть коржик і готуйте під кришкою ще близько 5 хвилин.
Приготуйте для цієї страви вірменський лаваш вдома за рецептом "Телеграфа". Це не займе багато часу.