Розкритий рецепт ідеального сніданку: просто змішайте борошно та яблука

Читать на русском
Автор
12378
Яблучні оладки близькі змітатимуть за секунду
Яблучні оладки близькі змітатимуть за секунду. Фото chasdiy.org

Заради цієї страви варто вставати вранці

Яка б погода не була за вікном, повітряні, ніжні та пишні оладки – це завжди гарна ідея для початку дня. Вони ідеальні у поєднанні з будь-яким напоєм – кавою, чаєм, какао та гарячим шоколадом.

Прекрасним рецептом яблучних оладок з нами поділилися "Бабусині рецепти". З одного яблука та склянки кефіру ви швидко приготуєте цілу тарілку смакоти. Це чудовий варіант "почастувати" яблуками навіть тих, хто не дуже їх любить.

Як приготувати яблучні оладки

Інгредієнти:

  • теплий кефір – 250 мл;
  • яйце – 1 шт.;
  • цукор – 4-6 ст.
  • борошно — 220 г;
  • яблуко – 1 шт.;
  • сіль — щіпка;
  • сода — 1/2 ч.л.

Спосіб приготування:

  1. У мисці змішайте кефір з яйцем, додайте цукор і трохи солі. Змішайте усі інгредієнти до однорідного стану.
  2. В масу додайте борошно і соду, замісіть тісто.
  3. Яблуко помийте, якщо є бажання, натріть на тертці та додайте до тіста. Перемішайте все та дайте йому відпочити 15 хвилин.
  4. Розігрійте сковороду з рослинною олією.
  5. Обсмажте оладки на середньому вогні по 4-5 хвилин із кожного боку до золотистого кольору. Перевертайте їх, коли на оладках почнуть з’являтися бульбашки.

Спробуйте швидкий рецепт з яблук та хліба за рецептом "Телеграфа". Смачного!