Вам навіть не доведеться замішувати тісто: найлінивіший рецепт пельменів

Читать на русском
Автор
Для таких пельменів не треба навіть тісто замішувати
Для таких пельменів не треба навіть тісто замішувати. Фото shuba.life

Рецепт для тих, хто не хоче довго стояти на кухні

Багато хто з нас може згадати посиденьки в дитинстві, коли збиралася вся родина і разом ліпили пельмені. Ніжне тісто і соковитий курячий фарш – смачніше за домашні пельмені нічого не може бути!

Але що робити, якщо хочеться відчути цей смак, але не хочеться витрачати багато часу на приготування? В цьому випадку на допомогу прийде рецепт Shuba — для нього вам навіть не доведеться замішувати тісто і ліпити пельмені! Вам просто потрібно обваляти готові кульки фаршу в яйці та борошні та зварити їх. Заінтриговані? Тоді йдемо готувати!

Як приготувати ліниві пельмені.

Інгредієнти на 8 порцій:

  • м’ясний фарш — 300 г;
  • цибуля жовта ріпчаста — 1 шт.;
  • яйце куряче, велике — 1 шт.;
  • борошно — 200 г;
  • сіль, чорний перець — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю помийте, почистьте і поріжте кубиками. Додайте його до фаршу, посоліть, поперчіть і добре перемішайте.
  2. З отриманого фаршу зробіть кульки та покладіть їх у крижану воду. Дістаньте їх через 2 хвилини та обваляйте у борошні.
  3. Кульки обваляйте у збитому яйці та ще раз відправте на муку.
  4. Покладіть пельмені в окріп і проваріть до готовності. Смачного!

Рекомендуємо також приготувати пельмені з кабачками за рецептом "Телеграфа". Вони вийдуть незвичайними та смачними.