Секрети "пюрешки": що кухарі додають в картопляне пюре, щоб було удвічі смачніше

Читать на русском
Автор
69941
Така картопля виходить значно смачнішою, ніж звичайна
Така картопля виходить значно смачнішою, ніж звичайна. Фото Freepik

Ви могли не знати про цей спосіб

Ми розповідали, що у картопляне пюре додають турецькі кухарі, щоб смак був дивовижним. Тепер ділимось традиційним способом приготування, який, однак, невідомий широкому загалу.

Є чимало компонентів, які покращують смак картопляного пюре. Але разом із ProstoWay ділимося новим варіантом, що може вас здивувати. Спробуйте — і ви здивуєтесь, що це так смачно.

Як готувати пюре: лайфхаки

Заливайте картоплю лише окропом. Солити воду слід одразу. За бажанням у воду можна додати лавровий лист та чорний перець горошком.

Після варіння обов’язково зливаємо всю рідину, щоб картоплинки були сухі. Товчемо, але не використовуємо блендер, оскільки він може перетворити смачну страву у неприємний клейстер.

Смачний та ароматний додаток

Паралельно з приготуванням картоплі слід на малому вогні підігріти молоко, додати на 0,5 літра 1/4 ч.л. мускатного горіха. Його пряний аромат чудово доповнить гармонійно молочний присмак картоплі.

Картопляне пюре найкраще їсти відразу після приготування. А от воду з-під картоплі не обов’язково виливати — ми розповідали про неочевидні способи її застосування.