Секрети "пюрешки": що кухарі додають в картопляне пюре, щоб було удвічі смачніше
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 69941
Ви могли не знати про цей спосіб
Ми розповідали, що у картопляне пюре додають турецькі кухарі, щоб смак був дивовижним. Тепер ділимось традиційним способом приготування, який, однак, невідомий широкому загалу.
Є чимало компонентів, які покращують смак картопляного пюре. Але разом із ProstoWay ділимося новим варіантом, що може вас здивувати. Спробуйте — і ви здивуєтесь, що це так смачно.
Як готувати пюре: лайфхаки
Заливайте картоплю лише окропом. Солити воду слід одразу. За бажанням у воду можна додати лавровий лист та чорний перець горошком.
Після варіння обов’язково зливаємо всю рідину, щоб картоплинки були сухі. Товчемо, але не використовуємо блендер, оскільки він може перетворити смачну страву у неприємний клейстер.
Смачний та ароматний додаток
Паралельно з приготуванням картоплі слід на малому вогні підігріти молоко, додати на 0,5 літра 1/4 ч.л. мускатного горіха. Його пряний аромат чудово доповнить гармонійно молочний присмак картоплі.
Картопляне пюре найкраще їсти відразу після приготування. А от воду з-під картоплі не обов’язково виливати — ми розповідали про неочевидні способи її застосування.