Побалуйте себе сніданком по-італійськи: цю страву ви захочете готувати щоранку

Читать на русском
Автор
45996
Простий рецепт фантастичного сніданку
Простий рецепт фантастичного сніданку. Фото focus.ua

Просто та неймовірно смачно

Кожен із нас знає, що сніданок має бути не лише смачним, а й ситним. І якщо класичний омлет набрид, пропонуємо зробити фріттату — італійську яєчню, яку готують із начинками із сиру, овочів, ковбаси чи м’яса.

Така страва за рецептом Foodoboz ідеально підходить для корисного сніданку, адже в ній досить багато овочів. Приготування фріттати займе трохи часу, а в результаті отримаєте смачний та ситний сніданок на всю родину.

Як приготувати класичну італійську фріттату

Інгредієнти:

  • яйця — 3 шт.;
  • цибуля ріпчаста — 1/2 шт.;
  • болгарський перець — 50 г.;
  • помідор — 50 г.;
  • часник — 1 зубчик;
  • петрушка — 2 ст. л.;
  • сир твердий — 50 г;
  • спеції — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Часник, цибулю ріпчасту, болгарський перець і помідор миємо і нарізаємо смужками або невеликими квадратиками.
  2. Всі овочі обсмажуємо в олії на жароміцній сковороді.
  3. В окремому посуді яйця збовтуємо із сіллю. Туди ж додаємо зелень до смаку, заздалегідь натертий сир і перемішуємо всі інгредієнти.
  4. Яєчно-сирну суміш, що вийшла, виливаємо до овочів, розрівнюємо шар сиру, лопаткою або вилкою рівномірно розподіляємо по поверхні.
  5. Відправляємо страву до духовки на 10 хвилин при 200°С.

Рекомендуємо приготувати також пишну яєчню за рецептом "Телеграфа". Смачного!