Вам не знадобиться ні сковорода, ні духовка: рецепт пишного омлету лише з трьох інгредієнтів

Читать на русском
Автор
26879
Пишний омлет можна приготувати з простих продуктів
Пишний омлет можна приготувати з простих продуктів. Фото babusyni-retsepty

Ви приготуєте страву за лічені секунди

Ідеальний ранок завжди починається з ідеального сніданку, а ідеальний сніданок завжди має бути смачним, корисним та швидким у приготуванні. Зазвичай ми любимо посмакувати вранці класичним омлетом, за бажанням додаючи до страв улюблені продукти.

А чи можна приготувати пишну яєчню, маючи під рукою лише яйця, молоко, сіль та вершкове масло? Можна, і "Бабусині рецепти" розповідають, як це зробити без зайвої мороки лише за лічені хвилини. До того ж вам не знадобиться ні сковорода, ні духовка, а результат вас вразить. Зацікавлені? Тоді йдемо готувати.

Як приготувати пишну яєчню

Інгредієнти:

  • яйця – 4 шт.;
  • сіль — щіпка;
  • молоко – 200 мл;
  • вершкове масло – 30 г.

Спосіб приготування:

  1. У миску розбиваємо яйця, солимо, виливаємо молоко. Усі інгредієнти збиваємо до однорідного стану та переливаємо масу у скляну тару відповідного розміру.
  2. У каструлю наливаємо невелику кількість води. Поміщаємо скляну тару з яєчною масою у каструлю. Розігріваємо воду у каструлі. У яєчну суміш додаємо вершкове масло.
  3. Каструлю з яєчною сумішшю накриваємо кришкою та залишаємо омлет на середньому вогні на 15 хвилин.

Рекомендуємо приготувати менемен — яєчню по-турецьки за рецептом "Телеграфа". Для такого сніданку вам не знадобиться ні ложка, ні вилка.