Улюблена страва дідуся: такі макарони ви проковтнете разом із тарілкою

Читать на русском
Автор
61571
Відмінна альтернатива макаронам по-флотськи Новина оновлена 24 вересня 2023, 18:59
Відмінна альтернатива макаронам по-флотськи. Фото shuba.life

Смачний та бюджетний варіант вечері

Макарони по-флотськи – це дуже смачний варіант сімейної вечері. Готується страва із простих продуктів, та й часу для цього потрібно небагато.

А пам’ятаєте, як у дитинстві готував цю страву дідусь? Він намагався зробити вечерю смачною, використовуючи ще менше продуктів та часу. Рецептом таких макаронів по-дідівськи поділилася "Господинька". Страва виходить не менш смачною, ніж класичний варіант, але підкорює своєю простотою приготування. Спробуємо?

Як приготувати макарони по-дідівськи

Інгредієнти:

  • макарони – 400 г;
  • відварене м’ясо (свинина, курка, яловичина) – 200 г;
  • бульйон – 200 мл;
  • вершкове масло – 40 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • сіль, чорний перець – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Відварене до готовності м’ясо розриваємо на волокна.
  2. Цибулю чистимо, миємо, обсмажуємо до прозорості та додаємо м’ясо. Тримаємо на сковороді ще хвилину.
  3. До м’яса з цибулею вливаємо 2 черпаки бульйону, тушкуємо все протягом 5 хвилин.
  4. Макарони відварюємо до готовності у підсоленій воді, додаємо в сковороду до м’яса та перемішуємо.
  5. Додаємо вершкове масло, при необхідності солимо і перчимо, залишаємо настоятися 5-10 хвилин під кришкою і подаємо на стіл.

Рекомендуємо приготувати вівсянку по-флотськи за рецептом "Телеграфа". Така страва сподобається вам із першої ложки.