Рецепт-виручалочка: овочеві оладки із секретом можна і на святковий стіл подавати

Читать на русском
Автор
Смачна страва для тих, хто стежить за фігурою
Смачна страва для тих, хто стежить за фігурою. Фото vazhnoznat.com

Ще один спосіб смачно приготувати кабачки

Кабачки — король сезону. Скільки страв ми з ним приготували: овочі в приголомшливому клярі, і овочеву запіканку, і сирну запіканку з кабачками.

Кабачкові оладки — надійний спосіб порадувати домашніх! І хоча ми їх готували вже не один раз, але все ж цією стравою можна здивувати. Просто додайте у страву сир за порадою "Важно знать" — і вам забезпечений приємний смак із мінімумом калорій. Страва точно сподобається і вам, і вашим близьким.

Як приготувати оладки кабачкові з сиром

Інгредієнти:

  • 1 кг кабачків;
  • 200 г твердого сиру;
  • 3 курячі яйця;
  • 6 ст. л. борошна;
  • сіль, перець до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Сир натріть на тертці в окремій посудині.
  2. Кабачок натріть на великій тертці. Посолити у співвідношенні 1 ч. л. солі на 1 кілограм кіло кабачків, перемішайте та залиште на 15 хвилин. Через вказаний час відтисніть руками.
  3. У кабачкову масу додайте яйця та спеції, все перемішайте до однорідності. Туди ж відправте борошно, перемішайте і додайте сир.
  4. З маси, що вийшла, сформуйте оладки, посмажте їх в соняшниковій олії з двох сторін на середньому вогні до золотистої скоринки.

Подавайте оладки з домашньою сметаною за рецептом "Телеграфа". Смачного