"Нутелла" вийде смачніше і дешевше за магазинну: хитрий рецепт із чотирьох інгредієнтів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2427

За кожну ложечку такої "Нутелли" буде бійка
Іноді хочеться взяти банку фантастичної "Нутелли", велику ложку та з’їсти її повністю. Цю фантастичну шоколадну пасту особливо люблять діти: навряд чи від неї відмовиться навіть найбільший привереда. Але що робити, якщо є сумніви в якості покупного крему? Його можна зробити самостійно.
За рецептом Shuba найсмачнішу намазку можна приготувати всього з чотирьох інгредієнтів, а в основі її гарбуз! У цій "Нутеллі" менше калорій і більше вітамін, тому її можна їсти прямо ложками!
Як приготувати "Нутеллу" з гарбуза
Інгредієнти на 4 порції:
- гарбузове пюре — 1/2 склянки;
- какао-порошок — 3 ч. л.;
- мед — 2 ч. л.;
- кокосове масло — 2 ч. л.
Спосіб приготування:
- Для приготування пюре гарбуз поріжте, почистьте, наріжте кубиками та відправте в розігріту до 180°С на 10-15 хвилин. Через зазначений час пюруйте і залиште остигати.
- До пюре додайте решту інгредієнтів і все ретельно перемішайте (можна скористатися блендером).
- Масу, що вийшла, перекладіть у скляну баночку з кришкою і сховайте в холодильник.
Гарбузову "Нутеллу" можна їсти з бутербродами або використовувати як добавку до пишних млинців на сніданок. Смачного!