Язик можна проковтнути: ідеальне вівсяне печиво всього з трьох інгредієнтів

Читать на русском
Автор
701
Печиво вийде просто неймовірним
Печиво вийде просто неймовірним. Фото shuba.life

Всього 15 хвилин — і смакота на столі

Не має значення, яка погода на вулиці — смачної випічки хочеться завжди. Звичайно, можна забігти в магазин і купити чогось солодкого до чаю, але приготувати приголомшливе печиво вдома — теж чудова ідея.

Для приготування вівсяного печива за рецептом Shuba вам потрібно всього три інгредієнти: арахісове масло, фініки та вівсяне борошно. Якщо ж у вас немає вівсяної муки, ви зможете приготувати її самі, подрібнивши вівсяні пластівці блендером або кавомолкою. Легким помахом руки ви отримаєте м’яке та ніжне, солодке та з горіховим присмаком печиво, яке вмить розлетиться з тарілок.

Як приготувати вівсяне печиво

Інгредієнти на 2 порції:

  • арахісове масло — 100 г;
  • фінік — 45 г;
  • борошно вівсяне — 50 г.

Спосіб приготування:

  1. Духовку розігрійте до 190 градусів. Деко застелите пергаментом, змастіть олією.
  2. Фініки відправте на кілька хвилин у гарячу воду. Коли вони стануть м’якими, видаліть кісточки. Відцідіть воду.
  3. Фініки відправте в чашу блендера разом з арахісовим маслом та муками, подрібніть.
  4. З отриманої маси руками сформуйте кульки, викладіть на деко і трохи притисніть.
  5. Деко з майбутнім печивом відправте у духовку на 15 хвилин. Після цього витягніть їх із духовки, дайте охолонути та подавайте. Смачного!

Рекомендуємо також приготувати печиво із плавлених сирків за рецептом "Телеграфа". Таку смакоту ви з’їсте швидше, ніж приготуєте!